Tjänster

Oavsett vad du har för projekt som behöver ställning så kan vi hjälpa dig. Vi monterar ställningar för såväl tak och fasadrenoveringar som omfattande nybyggnationer. Vilken ställning du än är i behov av så har vi den – inga jobb är för små eller för stora.

Vill du ha hjälp med att hitta rätt ställning för ert projekt? Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Byggställning

Vi på Nordic Scaffold Group AB monterar byggställning för renovering, nybyggnation, målning och fasadställning m.m. Vi levererar rätt ställning till just ditt projekt med service och säkerhet i fokus. Vi vänder oss till både företag som privatpersoner, stora som små fastigheter.

Väderskydd

Ett väderskydd skyddar inte bara din fastighet från regn och fuktskador. Det kan även minska arbetstiden betydligt så att du sparar pengar, samtidigt som du förbättrar säkerheten och arbetsmiljön på ditt bygge. Vi har väderskydd för både tak och fasad.

Bygga själv?

Här erbjuder vi en trailer, lastad med lätt aluminiumställning som är superenkel att montera, där du hämtar, bygger och lämnar tillbaka själv. Pris från 350:- exkl. moms per dygn för ett paket som täcker ca 110m².

Besöksadress

Filaregatan 23
442 34 Kungälv

Postadress

Box 554
442 16 Kungälv

Kontakt

Info@nordicscaffoldgroup.se